Λέγε-λέγε οι Βρετανοί στο τέλος θα πείσουν τους Ρώσους να τους ρίξουν πυρηνικά

Αιχμές Ε.Μανωλόπουλου: «Η Επιτροπή μπέρδεψε τον κόσμο με το AstraZeneca»

Αιχμές Ε.Μανωλόπουλου: «Η Επιτροπή μπέρδεψε τον κόσμο με το AstraZeneca»

Αιχμές για τους χειρισμούς της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών όσον αφορά στο εμβόλιο της AstraZeneca άφησε ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ευάγγελος Μανωλόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μανωλόπουλος επεσήμανε πως η Επιτροπή μπέρδεψε τον κόσμο και έκρινε πως «θα έπρεπε η Επιτροπή να κατευθύνει τον κάθε πολίτη στο εμβόλιο που του ταιριάζει, αναλόγως της ηλικίας, του φύλου κτλ.».

Πρέπει να κάνουν οι πολίτες τη δεύτερη δόση

Ερωτώμενος για το εάν κάποιος που έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca μπορεί να κάνει δεύτερη δόση με άλλο σκεύασμα, σημείωσε πως επιστημονικά μπορεί να γίνει, καθώς δεν προκύπτει κάτι δυσάρεστο.

«Δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνει κάποιος, σύμφωνα με την εμπειρία και την όποια γνώση υπάρχει. Δεν αντενδείκνυται, αλλά καλό είναι να κάνει το ίδιο» εξήγησε και τόνισε πως όποιος δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα μετά την πρώτη δόση, τότε θα ήταν καλό να κάνει και τη δεύτερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.