ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

7 έξυπνα tips για να χάσεις κιλά μέσα σε 7 ημέρες!

7 έξυπνα tips για να χάσεις κιλά μέσα σε 7 ημέρες!

7 απλές υγιεινές συνήθειες μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά αλλά και να εξασφαλίσετε ότι θα κάνετε καθημερινά τις πιο υγιεινές επιλογές. Ξεκινήστε κάνοντας μια μικρή αλλαγή κάθε μέρα και χάστε εύκολα το περιττό βάρος:

Δευτέρα: Ξεκινήστε να πίνετε περισσότερο νερό. Όταν δεν πίνουμε νερό έχουμε μειωμένη ενέργεια, πιστεύουμε ότι πεινάμε –ενώ διψάμε- και νιώθουμε κούραση. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μεγάλο ποτήρι νερό και θυμηθείτε να πίνετε νερό και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τρίτη: Μειώστε τις θερμίδες που καταναλώνετε από τα ποτά. Μειώστε το αλκοόλ, τα αναψυκτικά με ζάχαρη, τους χυμούς που περιέχουν ζάχαρη και smoothies που περιλαμβάνουν παχυντικά υλικά.

Τετάρτη: Μην τρώτε γρήγορα. Εστιάστε στο γεύμα σας και προσπαθήστε να τρώτε αργά και να μασάτε την κάθε μπουκιά αρκετά. Έτσι θα χορτάσετε με λιγότερο φαγητό ενώ θα κάνετε καλό και στο στομάχι σας.

Πέμπτη: Μειώστε τα τσιμπολογήματα. Προσπαθήστε να μην τρώτε σνακ όταν δεν πεινάτε, πολλά γλυκά ή σοκολάτα όταν δεν το χρειάζεστε πραγματικά. Αποφύγετε τα προϊόντα που περιλαμβάνουν πολλές θερμίδες, το junk φαγητό και τα αλμυρά και προτιμήστε πιο υγιεινά σνακ, φρούτα και λαχανικά.

Παρασκευή: Κοιμηθείτε. Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να μην κοιμάστε αρκετά, όμως προσπαθήστε να εξασφαλίζετε 7-8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε κατανάλωση περισσότερων θερμίδων την επόμενη μέρα, σαμποτάροντας την δίαιτα που ακολουθείτε.

Σάββατο: Καταναλώστε ισορροπημένα γεύματα. Τα βασικά γεύματα της ημέρας πρέπει να περιλαμβάνουν υδατάνθρακες, λιπαρά και πρωτεΐνη για να σας δίνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε αλλά και για να σας χορταίνουν.

Κυριακή: Κάντε προγραμματισμό και μην παραλείπετε γεύματα. Καλό είναι να τρώτε τα τρία βασικά γεύματα κάθε μέρα την ίδια ώρα ώστε να έχετε ενεργεία και να μην πεινάτε περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΓΥΝΑΙΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.