ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο χυμός κεράσι η λύση στις αϋπνίες

Ο χυμός κεράσι η λύση στις αϋπνίες

Η ώρα του ύπνου έχει φτάσει. Εχετε φορέσει τις πιζάμες, έχετε κλείσει την τηλεόραση και ξαπλώνετε. Κλείνετε τα μάτια και αντί να παραδοθείτε στον Μορφέα, αρχίζετε να στριφογυρνάτε, με τα μάτια σας ορθάνοιχτα.

Ακόμα και αν είστε κουρασμένοι, ακόμα κι αν ήσασταν στο πόδι από το πρωί δεν σας παίρνει ο ύπνος με τίποτα. Λίγο το άγχος, λίγο τα προβλήματα, μένετε ξάγρυπνοι και πηγαίνετε την επόμενη μέρα στη δουλειά «κομμάτια».

Για να μην υποφέρετε από αϋπνίες, η φύση έχει φροντίσει και σας δίνει λύση.

Χυμός κεράσι. Πιείτε ένα φλιτζάνι το απόγευμα και ένα το βράδυ.

Γιατί λειτουργεί; Ο χυμός κερασιών είναι πηγή μελατονίνης και τρυπτοφάνης, οι οποίες σας βοηθούν, όχι μόνο να κοιμηθείτε, αλλά και να μην ξυπνήσετε το βράδυ.

Ονειρά γλυκά, λοιπόν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.