ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νερό με τζίτζερ για δίαιτα και αποτοξίνωση

Νερό με τζίτζερ για δίαιτα και αποτοξίνωση

Είστε έτοιμοι για το καλοκαίρι; Στη μάχη να χάσουμε κιλά ώστε να εμφανιστούμε στην παραλία η καλύτερη συμβουλή είναι να προσφύγουμε στις απλές  συνταγές.

Τι καλύτερο από το νερό για να χάσετε κιλά και να ενυδατωθείτε. Συνδιάστε το με έναν αληθινό δυναμίτη, την ρίζα τζίτζερ (στα σούπερ μάρκετ) και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα: αποτοξινώνει, αδυνατίζει και χαρίζει ενέργεια. Πιείτε άφοβα λίτρα νερού με τζίτζερ, καθημερινά.

Η συνταγή είναι απλή: χρειάζεστε 1,5 λίτρο νερό και 4-5 εκατοστά ρίζα τζίτζερ.

Βάλτε το νερό στη φωτιά να βράσει και δύο λεπτά πριν το τέλος ρίξτε το τζίτζερ, χοντροκομμένο, μαζί με τη φλούδα. Βάλτε το νερό στο ψυγείο και πιείτε όλη την  ημέρα. Μπορείτε να το πάρετε και στο γραφείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:  Νερό με τζίτζερ -Ενα φάρμακο, η καλύτερη δίαιτα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/276417/nero-me-tzitzer-ena-farmako-i-kalyteri-diaita#ixzz4DXsmBnSg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.