ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο τρόπος μαγειρέματος που μας προστατεύει από καρκινογόνες ουσίες

Αυτός είναι ο τρόπος μαγειρέματος που μας προστατεύει από καρκινογόνες ουσίες

Το κρέας που έχει ψηθεί υπερβολικά είναι επικίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου, καθώς απελευθερώνονται ουσίες που είναι βλαβερές για τον οργανισμό μας.

Ισχύει τόσο για τη σχάρα και τα κάρβουνα όσο και για το τηγάνι. Στο τηγάνισμα το κρέας και οι βλάβες που μας προκαλεί επιβαρύνονται όταν δεν μαγειρεύονται σε ελαιόλαδο και ειδικά αν το λάδι είναι ξαναχρησιμοποιημένο, πρακτική που εφαρμόζεται σε ταχυφαγεία.

Ο τρόπος για να μειώσετε τις καρκινογόνες ουσιες που εκλύονται κατά το ψήσιμο, είναι να γυρνάτε αρκετά συχνά το κρέας και από τις δύο μεριές, όπως επίσης έχει αποδειχθεί ότι όσο πιο υγρό είναι το κρέας τόσο λιγότερο επιβλαβές είναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για αυτό συνίσταται το μαρινάρισμα, όπως επίσης και κατά τη διάρκεια του ψησίματος να το ενυδατώνετε συχνά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.