ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Dirty vegan: Η νέα τάση στην χορτοφαγία – Ο λόγος της αύξησης της δημοτικότητας

Dirty vegan: Η νέα τάση στην χορτοφαγία – Ο λόγος της αύξησης της δημοτικότητας

Άπαντες πλέον γνωρίζουν λεπτομέρειες για την vegan διατροφή, όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει γνωστή και η dirty vegan.

Η τάση αυτή αποτελείται όντως από άτομα που ασπάζονται τη vegan διατροφή, αλλά από την άλλη ψάχνουν συνταγές που να μιμούνται εκείνες που έχουν κρέας. Για παράδειγμα, θα καταναλώσουν burger με μπιφτέκι λαχανικών, πίτσα που να θυμίζει εκείνη με τα αλλαντικά, αλλά φυσικά δεν θα περιέχει αλλαντικά.

Το ίδιο, λοιπόν, συμβαίνει και στην εστίαση, όπου υπάρχει τάση για dirty vegan μαγαζιά, τα οποία ανοίγουν σε διάφορες πόλεις του κόσμου και προσφέρουν ουσιαστικά vegan επιλογές για «cheat meals». Πρόκειται, δηλαδή, για απομιμήσεις και όχι για πραγματικό κρέας.

Φυσικά, όλα αυτά μας θυμίζουν το vegan κρέας, αλλά και το vegan τυρί. Μέχρι σήμερα βέβαια δεν έχει γίνει σαφές πόσο θετικά μπορεί να είναι για τον άνθρωπο τόσο επεξεργασμένα τρόφιμα. Ωστόσο, εσείς είτε vegan είτε όχι θα δοκιμάζατε ένα τέτοιο γεύμα απομίμησης;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.