ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Kinder: «Κοιμόταν 21 ώρες τη μέρα» – Μητέρα περιγράφει τα συμπτώματα σαλμονέλας στην κόρη της

Είχε φάει σοκολατένιο αυγό

Kinder: «Κοιμόταν 21 ώρες τη μέρα» – Μητέρα περιγράφει τα συμπτώματα σαλμονέλας στην κόρη της

Τα συμπτώματα που εμφάνισε η κόρη της, Μπρούκλιν – Μάι, μετά την κατανάλωση σοκολατένιων αυγών Kinder, περιγράφει μία μητέρα από τη Βρετανία. Το κοριτσάκι έπαθε τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα και έφτασε να κοιμάται 21 ώρες την ημέρα.

«Ήταν τόσο χάλια από τη στιγμή που την πήρα από τον παιδικό σταθμό τη Δευτέρα. Επειδή είχα αρρωστήσει την προηγούμενη εβδομάδα, σκέφτηκα ότι κόλλησε από μένα. Όμως, έφτασε να κοιμάται 21 ώρες το 24ωρο» γράφει αρχικά η Σάρλοτ – Ελίζαμπεθ Γουίνγκφιλντ.

«Είχε πυρετό που ξεπέρασε τους 39° C. Μίλησα με τον παιδίατρο και σκεφτήκαμε πως ήταν κάποιος ιός. Ωστόσο, τρεις μέρες μετά -και ενώ τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν- επιβεβαιώθηκε πως είχε σαλμονέλα από τα σοκολατένια προϊόντα της Kinder που είχε φάει. Σε σύνολο 96 ωρών, ήταν ξύπνια για 12-14 ώρες συνολικά, αλλά ακόμα και τότε, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Δεν είχε ενέργεια, αν και πρόκειται για ένα πολύ ενεργητικό παιδί».

Η ανάκληση του ΕΦΕΤ – Ποια προϊόντα αφορά

Ο ΕΦΕΤ ανέφερε πως στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όσον αφορά στην προληπτική ανάκληση προϊόντων Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας, ενημερώνει ότι η εν λόγω ανάκληση επεκτείνεται πλέον στο σύνολο των προϊόντων Kinder Schokobons και Kinder Surprise Maxi των 100gr , ανεξαρτήτου παρτίδας. Η εν λόγω εξέλιξη οφείλεται στην αδυναμία της παραγωγού επιχείρησης «Ferrero Ardennes”, που εδρεύει στο Βέλγιο, να διασφαλίσει την ασφάλειά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών της εταιρείας “Ferrero International S.A. Greece ΜΕΠΕ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.