ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Dr Pierre Kory: «Μετά τους εμβολιασμούς κατά Covid-19 οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων βλέπουν πολλούς αδικαιολόγητους θανάτους»

«Οι ογκολόγοι από καρκίνο, οι νευρολόγοι από εγκεφαλικά, οι καρδιολόγοι από ανακοπές καρδιάς»

Dr Pierre Kory: «Μετά τους εμβολιασμούς κατά Covid-19 οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων βλέπουν πολλούς αδικαιολόγητους θανάτους»

Ο Pierre Kory είναι ένας Αμερικανός γιατρός με εξειδίκευση στις μονάδες εντατικής θεραπείας και πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance ο οποίος αποκαλύπτει ότι πλέον γιατροί όλω των ειδικοτήτων παραδέχονται σοβαρές παρενέργειες και επιπλοκές σε άτομα που εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19.

Βλέπουν καρδιακές ανακοπές και εγκεφαλικά σε άτομα που δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν, θρόμβους στο αίμα τόσο μεγάλους που δεν μπορούν να τους εξηγήσουν και προβλήματα στις κυήσεις και στις γεννήσεις καθώς υπάρχει αύξηση και στα θνησιγενή νεογνά.

«Στα ενδότερα των ιατρικών κέντρων, μιλάω με ορισμένους νοσηλευτές και μου λένε ότι οι γιατροί τώρα βλέπουν και παρατηρούν πολλές βλάβες από τα εμβόλια.

Ασχέτως αν αποστασιοποιούνταν παλαιότερα, αν το αρνούνταν, αν συνέχιζαν να απορρίπτουν την ιδέα πως το εμβόλιο το προκάλεσε, τώρα αδυνατούν να το κάνουν.

Οι ογκολόγοι βλέπουν καρκίνους, οι νευρολόγοι βλέπουν εγκεφαλικά σε ασθενείς χωρίς καθόλου παράγοντες κινδύνου, σε όλο και μικρότερες ηλικίες, οι καρδιολόγοι βλέπουν εμφράγματα μ’ αυτούς τους θρόμβους ινικής που πληρούν τις στεφανιαίες αρτηρίες σε τέτοιο βαθμό που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ πριν.

Πολλές ειδικότητες βλέπουν πράγματα σε βαθμό που δεν έβλεπαν (στο παρελθόν).

Ας πούμε για τους μαιευτήρες – γυναικολόγους. Οι αποβολές, τα θνησιγενή νεογνά, η δυσμηνόρροια, όλες οι διαταραχές γονιμότητας και περιόδου μεταξύ συχνά αναπαραγωγικών ηλικιών. Επομένως, αυτή (όντως) είναι μια ανθρωπιστική καταστροφή».

Σημειώνεται ότι πρόσφατα το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36%!

Το ποσοστό είναι πρωτοφανές και προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Oι ασφαλιστικές εταιρείες λόγω του αντικειμένου της εργασίας τους έχουν τα πιο πλήρη ιατρικά αρχεία και έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Μάλιστα όπως τονίζει, οι πλεονάζοντας θάνατοι είναι ιδιαίτερα αυξημένοι στους νέους ανθρώπους και τις χρονιές 2021 και 2022.

Δηλαδή μία χρονιά πανδημίας και εμβολιασμών (2021) και μία χρονιά εμβολιασμών ενώ η πανδημία θεωρείται ότι έχει λήξει (2022).

Αντίθετα, όπως λέει χαρακτηριστικά δεν υπήρξε αύξηση των θανάτων το 2020, που ήταν μόνο χρονιά πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.