Έφυγε «ξαφνικά» από την ζωή 37χρονη εμβολιασμένη εκπαιδευτικός – Ήταν απόλυτα υγιής

Και η λίστα των θανάτων μεγαλώνει

Έφυγε «ξαφνικά» από την ζωή 37χρονη εμβολιασμένη εκπαιδευτικός – Ήταν απόλυτα υγιής

Δεν έχουν τέλος οι ξαφνικοί θάνατοι νέων ανθρώπων με πιο πρόσφατο αυτόν της Ιωάννας Ράπτη 37χρονης εκπαιδευτικού και μητέρας ενός βρέφους 13 μηνών από το Λεσίνι Αιτωλοακαρνανίας.

Η οικογένεια της 37χρονης Ιωάννας βυθίστηκε από τη μία στιγμή στην άλλη στο πένθος.

Η άτυχη κοπέλα δίδασκε σε σχολείο της Αθήνας όμως είχε υπηρετήσει και στο Μεσολόγγι αλλά και στην Κατοχή.

Προστίθεται σε μία μακρά λίστα νέων ανθρώπων που πεθαίνουν απροσδόκητα χωρίς να έχουν υποκείμενα νοσήματα και υπό «αδιευκρίνιστες αιτίες».

Το μόνο κοινό που έχουν όλοι αυτοί οι θάνατοι είναι ότι λαμβάνουν χώρα σε μία εποχή εξαναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και παράλογων καραντινών διαρκείας (οι καραντίνες επιδεινώνουν την υγεία των ανθρώπων με πολλούς αθέατους και ορατούς τρόπους).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε ότι για το ζήτημα των ξαφνικών θανάτων ο γνωστός διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης ο οποίος είπε ότι «γίνονται νεκροτομές και δεν βρίσκουν οι ιατροδικαστές αιτία για να αποδώσουν τον θάνατο»!

Λέει μάλιστα χαρακτηριστικά πως τα πορίσματα των θανάτων αναφέρουν «αιτία θανάτου απροσδιόριστη».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.