ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

6 απλοί τρόποι για να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου

6 απλοί τρόποι για να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου

Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να καταφέρεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου αλλά αποτέλεσμα… μηδέν, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τους παρακάτω έξι τρόπους και θα μας ευγνωμονείς!

Έχουμε και λέμε:

1. Φόρα σκουφάκι για τα μαλλιά και κοιμήσου με αυτό.

2. Ανακάτεψε λίγο λάδι και λίγο πιπέρι, άπλωσε το στα μαλλιά σου και μετά από δέκα λεπτά ξέβγαλε! Ναι, ξέρουμε ότι για λίγο θα νιώθεις πιο χωριάτικη από ποτέ αλλά αξίζει τον κόπο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην το δοκιμάσεις αν έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα.

3.  Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. Βάλε στην άκρη πιστολάκι και ισιωτικά.

4.  Χρησιμοποίησε μαξιλαροθήκη από μετάξι

5. Κάνε μασάζ στο κεφάλι σου. Έτσι και θα χαλαρώσεις και θα αποκτήσεις πλούσια κόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

6. Κάτσε ανάποδα. Προσπάθησε να ξαπλώσεις στο κρεβάτι έτσι ώστε τα μαλλιά σου να κρέμονται έξω από αυτό και να μείνεις εκεί για μερικά λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.