ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα μυστικά ομορφιάς της Penelope Cruz

Τα μυστικά ομορφιάς της Penelope Cruz

Η Penelope Cruz, ασχολείται με τα θέματα ομορφιάς περισσότερα χρόνια από όσο η ίδια μπορεί να θυμηθεί, και  όχι μόνο γιατί είναι το κεντρικό πρόσωπο της  Lancôme, τα τελευταία έξι χρόνια, και πιο πριν της  L’Oreal αλλά και γιατί μεγάλωσε μέσα σε σαλόνια ομορφιάς.

«Μεγάλωσα στο σαλόνι ομορφιάς της μητέρας μου, έτσι καταλαβαίνω πόσο σημαντικό και πόσο μπορεί ένα καλό make-up να αλλάξει μια γυναίκα όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στη ψυχοσύνθεσή της. Καλοχτενισμένα μαλλιά , περιποιημένα νύχια και ένα άψογο make- up, δίνουν αυτοπεποίθηση και πόντους στην κάθε γυναίκα», συμπληρώνει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Η 41χρονη που είναι και μαμά δύο παιδιών αποκαλύπτει πως ποτέ δεν έχει κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπο της, προσπαθεί να τρώει υγιεινά και έχει ελαττώσει κατά πολύ το κάπνισμα. 

Αν και δεν κάπνιζα πολύ, επτά ή οκτώ τσιγάρα την ημέρα, αλλά όταν σταμάτησα εντελώς, πραγματικά είδα τεράστια διαφορά στο δέρμα μου. Επίσης φροντίζω σχολαστικά την επιδερμίδα μου με καθημερινό καθαρισμό και βάζοντας μια δυνατή ενυδατική κρέμα και φυσικά ποτέ δεν κοιμάμαι βαμμένη», συμπληρώνει η ηθοποιός.

Όμως το μεγάλο μυστικό της ομορφιάς της είναι λιγότερο σχετικό με τα προϊόντα της ομορφιάς και απλά… περνάει από το στομάχι… περισσότερο σχετικά με τη διατροφή. 

«Διάβασα γι ‘αυτό πολύ», λέει. «Είμαι παθιασμένη με τη σωστή διατροφή. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι αλήθεια ότι το στομάχι σας είναι το δεύτερο το μυαλό σας».  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Penelope  λατρεύει το σούσι και μπορεί να τρέφεται μόνο με αυτό. Το αγαπημένο της εστιατόριο είναι  το Chisou και το όποιο όπως μας εκμυστηρεύεται της το σύστησε η Gwyneth Paltrow. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.