ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αυτόν τον τρόπο θα εξαφανίσετε τα άλατα από κουζίνα και μπάνιο

Με αυτόν τον τρόπο θα εξαφανίσετε τα άλατα από κουζίνα και μπάνιο

Έχετε κάνει τα πάντα αλλά τα άλατα έχουν κάνει κανονική κατάληψη σε κουζίνα και μπάνιο. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι νερό, υγρό απορρυπαντικό πιάτων και λίγη σόδα όπως αναφέρει το spirossoulis.

Ξεκινήστε ζεσταίνοντας το νερό σε ένα κατσαρολάκι. Πρέπει να είναι χλιαρό. Ανακατέψτε μέσα σε αυτό το απορρυπαντικό και τη σόδα και περάστε με το μείγμα τις inox επιφάνειές σας (ψυγείο, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, βρύσες και νεροχύτες). Μετά περάστε τις επιφάνειες με ένα μαλακό πανί στο οποίο έχετε βάλει ελάχιστο baby oil. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε τις συσκευές σας να λάμπουν και να γυαλίζουν για πολύ περισσότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας άλλος τρόπος να καθαρίσετε τις inox επιφάνειές σας εντελώς φυσικά είναι να αναμείξετε ίση ποσότητα νερού και λευκού ξιδιού σ’ ένα μπολ. Περάστε τις επιφάνειες με το μείγμα και αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά. Έπειτα βάλτε ελάχιστο baby oil και κάντε τις συσκευές σας να λάμπουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.