Θέλετε σφιχτούς γλουτούς; – Δείτε πώς θα τους πετύχετε μόνο με… διάδρομο

Τι πρέπει να κάνετε

Θέλετε σφιχτούς γλουτούς; – Δείτε πώς θα τους πετύχετε μόνο με… διάδρομο

Είναι γνωστό πώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε τις προπονήσεις σας στο διάδρομο πιο αποτελεσματικές, είτε πρόκειται για μια δυναμική προθέρμανση προτού ξεκινήσετε να τρέχετε, είτε να ανεβάζετε τον καρδιακό σας ρυθμό ανά διαστήματα αντί να διατηρείτε τον ίδιο ρυθμό σε ολόκληρη την διαδρομή.

Ωστόσο, ένα από τα καλύτερα hacks για σφιχτούς γλουτούς δεν περιλαμβάνει καν τρέξιμο.

Όχι στα καθίσματα, ναι στην κλίση

Όπως μας λέει ο personal trainer, Ryan Read για να τα καταφέρουμε δεν χρειάζεται να κάνουμε δεκάδες καθίσματα.

Αντίθετα, μια από τις αγαπημένες του μεθόδους είναι στην πραγματικότητα η επιλογή κλίσης στον διάδρομο, που μας επιτρέπει να δούμε αποτελέσματα γρήγορα και εύκολα.

Και δεν χρειάζεται να τρέξετε, μιας και το τρέξιμο σε κλίση δεν μας βοηθά ιδιαίτερα. Το περπάτημα σε κλίση αποτελεί την καταλληλότερη μέθοδο που διατηρεί τους μυς μας ενεργοποιημένους καθ’ όλη την διάρκεια.

«Είναι πολύ έντονο, γρήγορο και αποτελεί ιδανική προπόνηση» επισημαίνει.

Tι να κάνετε για σφιχτούς γλουτούς

Έτσι, ενώ το τρέξιμο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να «ζεσταθείτε» ή να κάνετε την cardio γυμναστική σας, προσθέτοντας λίγο περπάτημα σε μια κλίση είναι αυτό που πραγματικά θα σας δώσει μια σφιχτή και σφριγηλή όψη στην πίσω πλευρά του σώματος, καθώς έτσι γυμνάζονται αποτελεσματικά και τα πόδια σας αλλά και η μέση σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ryan Read συνιστά να ξεκινήσετε με κλίση 10% και ταχύτητα 3,5 και σταδιακά καθώς δυναμώνετε να αυξάνετε είτε την ταχύτητα είτε την κλίση είτε και τα δύο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.