Ιταλός γιατρός: «Δεν είχαμε το θάρρος να ομολογήσουμε ότι οι 160 θάνατοι την ημέρα ήταν σε εμβολιασμένους»!

Έγινε πολύ γνωστός τις πρώτες εβδομάδες της πανδημίας στην Ιταλία, όταν διαπίστωσε πως τα περισσότερα μολυσμένα άτομα ήταν ασυμπτωματικοί φορείς

Ιταλός γιατρός: «Δεν είχαμε το θάρρος να ομολογήσουμε ότι οι 160 θάνατοι την ημέρα ήταν σε εμβολιασμένους»!

Ο διευθυντής του Τμήματος Μοριακής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβας Andrea Crisanti, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην ιταλική τηλεόραση προχώρησε σε μια αποκάλυψη η οποία «συντάραξε τα νερά».

Ειδικότερα, τόνισε μεταξύ άλλων πως γίνονταν 160 θάνατοι την ημέρα σε εμβολιασμένους και όχι σε ανεμβολίαστους.

Έγινε πολύ γνωστός τις πρώτες εβδομάδες της πανδημίας κορωνοϊού στην Ιταλία, εφόσον τον Μάρτιο του 2020 διεξήγαγε ανάλυση των πολιτών στο χωριό Vo Euganeo όπου και διαπίστωσε πως τα περισσότερα μολυσμένα άτομα ήταν ασυμπτωματικοί φορείς.

Αυτό, ενώ η Περιφέρεια του Βένετο ήταν με πολύ λίγα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ η γειτονική Λομβαρδία μετρούσε χιλιάδες νεκρούς.

Ο Crisanti, είναι γνωστός και για τις επικρίσεις του κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) όσον αφορά τη διαχείρηση της πανδημίας, ενώ βρέθηκε πολύ συχνά σε διαμάχες με άλλους λοιμωξιολόγους για τις απόψεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.