ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κορωνοϊός: «Άγγιξε» τα 10.000 κρούσματα η Αττική – Παραμένουν ψηλά σε Θεσσαλονίκη & Κρήτη

Ο χάρτης της γεωγραφικής κατανομής

Κορωνοϊός: «Άγγιξε» τα 10.000 κρούσματα η Αττική – Παραμένουν ψηλά σε Θεσσαλονίκη & Κρήτη

Το όριο των 10.000 νέων κρουσμάτων από τον κορωνοϊό άγγιξε η Αττική. Ψηλά παραμένουν οι μολύνσεις στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον σημερινό (29.06.2022) απολογισμό του ΕΟΔΥ για τον κορονοϊό η Αττική κατέγραψε 9.848 νέες μολύνσεις, με τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών να σημειώνει τις 2.758.

Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν 1.385 νέα κρούσματα Covid19, λιγότερα, πάντως, από την Κρήτη όπου καταγράφηκαν 1.604.

Ο χάρτης της γεωγραφικής κατανομής της 29ης Ιουνίου 2022:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπό διερεύνηση βρίσκονται 568 νέα κρούσματα Covid19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.