ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το γνωρίζατε; – Να τι κάνει στο νεροχύτη ο… αφρός ξυρίσματος

Το γνωρίζατε; – Να τι κάνει στο νεροχύτη ο… αφρός ξυρίσματος

Έχετε αναρωτηθεί, ποια άλλη χρήση πέρα από βασικό προϊόν περιποίησης μπορεί να έχει ο αφρός ξυρίσματος;

Ένα μικρό παράδειγμα, είναι πως μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τα κοσμήματά σου σαν καινούρια.

​Ο αφρός ξυρίσματος είναι πολύ καλό καθαριστικό χωρίς να είναι σκληρό και επιθετικό. Αυτό κάνει τον τέλειο συνδυασμό για τον καθαρισμό κοσμημάτων και άλλων λεπτών αντικειμένων. Απλά κάλυψε τα κοσμήματά σου με τον αφρό ξυρίσματος, τρίψε τα και καθάρισέ τα με ένα μαλακό πανί.

Τι μπορείς να κάνεις στο νεροχύτη σου;

​Να τον κάνεις να γυαλίσει. Ο αφρός ξυρίσματος γυαλίζει τα ανοξείδωτα. Καθάρισε την επιφάνεια των ανοξείδωτων συσκευών με αφρό ή κρέμα ξυρίσματος και σκούπισε με ένα απαλό πανάκι. Θα είναι καθαρά και θα αστράφτουν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα έχει και με τον αφρό ξυρίσματος. Δοκίμασε να ψεκάσεις τον φούρνο με αφρό ξυρίσματος και τρίψε τον με ένα σφουγγάρι. Ξέπλυνε με λίγο νερό. Έτοιμος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.