ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συρία: Επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό με ένα νεκρό – «Κύκνειο άσμα» ισλαμιστών εν μέσω κυβερνητικής προέλασης

Συρία: Επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό με ένα νεκρό – «Κύκνειο άσμα» ισλαμιστών εν μέσω κυβερνητικής προέλασης

Μία ακόμη αιματηρή επίθεση έλαβε χώρα στο κέντρο της συριακής πρωτεύουσας, όταν τρεις βομβιστές αυτοκτονίας, ζωσμένοι με εκρηκτικά, ανατινάχθηκαν πλησίον της γενικής διεύθυνσης της Συριακής αστυνομίας, σύμφωνα και με την ίδια την κρατική τηλεόραση της χώρας.

Από την επίθεση αυτή σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν άλλοι έξι, πρόσθεσε η τηλεόραση επικαλούμενη πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι δύο από τους δράστες επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο και συγκρούστηκαν με τους φρουρούς προτού να πυροδοτήσουν τις βόμβες τους.

Οι αστυνομικοί απομόνωσαν έναν τρίτο δράστη πίσω από το κτίριο, ο οποίος ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος στον δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για την δεύτερη επίθεση αυτού του είδους από τις αρχές του μήνα στη συριακή πρωτεύουσα. Στις 2 Οκτωβρίου είχαν σκοτωθεί 17 άνθρωποι σε επίθεση σε ένα αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Μιντάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.