ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σφοδρή αντίδραση από Μόσχα για την πώληση αμερικανικών όπλων στην Ουκρανία: «Ωθείτε τη χώρα σε νέα αιματοχυσία»

Σφοδρή αντίδραση από Μόσχα για την πώληση αμερικανικών όπλων στην Ουκρανία: «Ωθείτε τη χώρα σε νέα αιματοχυσία»

Οι ΗΠΑ ωθούν το Κίεβο σε νέα αιματοχυσία, στην Ουκρανία σημείωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας την απόφαση της Ουάσιγκτον να προχωρήσει σε πωλήσεις όπλων στον ουκρανικό Στρατό.

«Η πρόθεση της Ουάσιγκτον να πουλήσει βαρέως τύπου όπλα στην Ουκρανία ξεπερνά το όριο και ταυτόχρονα ωθεί το Κίεβο προς την αιματοχυσία» δήλωσε ο Sergey Ryabkov.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η Ουάσιγκτον δεν μπορεί πλέον να παίζει το ρόλο του διαμεσολαβητή στην ουκρανική κρίση καθώς με την απόφασή της αυτή, καθίσταται συνεργός στην αναζωπύρωση του πολέμου στην Ουκρανία για να συμπληρώσει:

«Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να πραγματοποιήσουμε έκκληση στην κοινή λογική των αμερικανών πολιτικών από τη στιγμή που πολλοί από αυτούς είναι τυφλωμένοι από την ρωσοφοβία επικροτώντας ταυτόχρονα το σχηματισμό νέων ουκρανικών εθνικιστικών ταγμάτων».

Να σημειωθεί πως μέχρι τώρα οι ΗΠΑ δεν πωλούσαν όπλα στην Ουκρανία, παρά μόνο μη θανατηφόρα στρατιωτική βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.