ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Su-30SM του ρωσικού Ναυτικού αναπτύχθηκαν στην Συρία απέναντι στους δυτικούς Στόλους

Su-30SM του ρωσικού Ναυτικού αναπτύχθηκαν στην Συρία απέναντι στους δυτικούς Στόλους

Μαχητικά του ρωσικού Ναυτικού Sukhoi Su-30SM ‘Flanker-H’, αναπτύχθηκαν στη βάση Khmeimim στην Συρία για πρώτη φορά.

Μέχρι σήμερα υπηρετούσαν εκεί τα Su-30SM αλλά όχι της ναυτικής έκδοσης, η οποία είναι εξειδικευμένη σε αποστολές προσβολής ναυτικών στόχων.

Είναι εμφανές ότι η Ρωσία επιχειρεί να εξισορροπήσει εν μέρει την συντριπτική ναυτική υπεροχή των δυτικών Στόλων στην Ανατολική Μεσόγειο με την ανάπτυξη ναυτικών μαχητικών που να μπορούν να μεταφέρουν πλειάδα όπλων κατά σκαφών επιφανείας.

Δύο μαχητικά παρουσιάστηκαν με τα χαρακτηριστικά χρώματα της ρωσικής ναυτικής Αεροπορίας.

Άλλα έξι εντοπίσθηκαν μέσω δορυφορικών φωτογραφιών.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε στάλθηκαν τα μαχητικά στην Συρία, ωστόσο φωτογραφία ενός Su-30Μ στην Συρία δημοσιοποιήθηκε στα τέλη Μαρτίου.

Πιθανότατα τα αεροσκάφη ανήκουν στο 43η Ανεξάρτητο Ναυτικό Αεροπορικό Σύνταγμα Εφόδου που έχει έδρα την Κριμαία και υπάγεται στον Στόλο Μαύρης Θάλασσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.