ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγρίεψαν οι… «πρόσφυγες»: Ξύλο και επεισόδια και στις Θερμοπύλες

Αγρίεψαν οι… «πρόσφυγες»: Ξύλο και επεισόδια και στις Θερμοπύλες

Απ΄ άκρου εις άκρου στην Ελλάδα οι «πρόσφυγες» δείχνουν κάθε μέρα που περνά τις πραγματικές τους προθέσεις. Μετά την Μυτηλήν, τον εμπρησμό καντίνας στο Σκαραμαγκά, τώρα στο ΚΕΠΑ Θερμοπυλών, στον ιστορικό αυτό χώρο για την Ελλάδα, δεκάδες μουσουλμάνοι αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους σε άγρια επεισόδια.

Οι συμπλεκόμενοι που ήταν ένοικοι και τον δύο κτιρίων, χρησιμοποίησαν στειλιάρια, σπασμένα τζάμια και γενικά όποιο αντικείμενο μπορούσε να προξενήσει ζημιά στον αντίπαλο.

Τα πνεύματα «ηρέμησαν» με την εμφάνιση των πρώτων αστυνομικών δυνάμεων που έφτασαν στο σημείο, αλλά και με την επικράτηση των ψυχραιμότερων. Προφανώς υπάρχουν και τέτοιοι.

Τα ακριβή αίτια δεν έγιναν γνωστά, αφορμή πάντως φαίνεται ότι ήταν το εισιτήριο για το λεωφορείο που τους κατεβάζει στην Αθήνα για την τακτοποίηση των χαρτιών τους για το άσυλο, προκειμένου να γίνουν μόνιμοι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι καυγάδες για μια θέση στα λεωφορεία, με τους οδηγούς να έχουν έντονη ανησυχία και για τη δική τους ασφάλεια.

Είναι εμφανές ότι η υπομονή των περισσοτέρων έχει εξαντληθεί, καθώς η Ελλάδα ήταν απλά ο ενδιάμεσος σταθμός για το ταξίδι στη Δύση και πλέον συνειδητοποιούν – όπως βέβαια και οι γηγενείς – ότι το σχέδιο της κυβέρνησης αλλά και της ΕΕ είναι να παραμείνουν εδώ. Αυτό ήταν άλλωστε απο την αρχή.Το γεγονός φαίνεται πως έχει επηρεάσει την… «ψυχολογία» τους και τα ξεσπάσματα είναι καθημερινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε λίγο καιρό βέβαια τα ξεσπάσματα θα είναι κατά των Ελλήνων οι οποίοι προς το παρόν δεν δείχνουν να έχουν αντιληφθεί κάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.