ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης σε κοντέινερ χάρη στην βοήθεια ειδικού σκύλου

Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης σε κοντέινερ χάρη στην βοήθεια ειδικού σκύλου

Mεγάλη ποσότητα κοκαΐνης εντόπισε η Ελεγκτική Υπηρεσία του Τελωνείου Αττικής, της ΑΑΔΕ, στην περιοχή του Ρέντη.

Συγκεκριμένα, σε κοντέινερ, με δηλωμένο φορτίο μπανάνες από το Εκουαδόρ, οι ελεγκτές εντόπισαν 41,5 κιλά κοκαΐνης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, το φορτίο των ναρκωτικών ήταν καλά κρυμμένο στα τοιχώματα του κοντέινερ.

Μετά από πληροφορίες και οργανωμένη επιχείρηση, οι ελεγκτές σταμάτησαν το φορτίο στη Λαχαναγορά του Ρέντη. Οι ίδιοι άρχισαν να το ξεφορτώνουν και, με τη βοήθεια ειδικού σκύλου του ΣΔΟΕ, βρήκαν την ποσότητα των ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνελήφθησαν 5 άτομα. Πρόκειται για τον οδηγό, τον παραλήπτη, το μεταφορέα, τον εκτελωνιστή και το βοηθό του. Η έρευνα συνεχίζεται με συνδρομή και υπαλλήλων του ΣΔΟΕ και ήδη έχει ενημερωθεί σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.