ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βάζουν παιδιά της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας να λένε: «Είμαι Τούρκος στρατιώτης» (βίντεο)

Βάζουν παιδιά της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας να λένε: «Είμαι Τούρκος στρατιώτης» (βίντεο)

Bίντεο δείχνει μικρά παιδιά της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, να απαγγέλλουν ποιήματα με τα οποία εξυμνούν την Άλωση της Πόλης από τον Μωάμεθ τον Πορθητή και λένε πως «είναι παιδιά Τούρκων και είναι Τούρκοι στρατιώτες»

Έτσι λοιπόν γαλουχούν τα παιδιά της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας κάνοντάς τα να πιστεύουν ότι είναι Τούρκοι και θα πολεμήσουν κατά των εχθρών (μαντέψτε ποιοι είναι οι εχθροί)

Το ζήτημα είναι ότι σε αυτή την τουρκική προπαγάνδα το παρών έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την τελετή λήξης μαθημάτων Κορανίου στον Εχίνο της Θράκης, και σε αυτό ένα παιδάκι με συνοδεία χορού απαγγέλλει το παρακάτω ποίημα.

«Ενθουσιώδης πάντα ήμουν στην Ιστορία, με τον Μωάμεθ τον Πορθητή, έτρεξα στην Κωνσταντινούπολη (Ιστανμπούλ). Έκλεισα εποχές, άνοιξα εποχές.

Παιδιά Τούρκων, Τούρκοι είμαστε εμείς

Είμαι ο Τούρκος στρατιώτης απέναντι στο κοπάδι των εχθρών. Είμαι οι 253.000 μάρτυρες του Τσανάκκαλε (σ.σ. αναφέρεται στην μάχη της Καλλίπολης). Μάρτυρας η ιστορία, κατέγραψα θρύλους
Παιδιά Τούρκων, Τούρκοι είμαστε εμείς»
.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τα tourkikanea

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=R44g3qsBQkM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.