ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υποψηφιότητα για το Επικρατείας της ΝΔ από τον στρατηγό Μ.Κωσταράκο – Δείτε το γράφει σε tweet

Υποψηφιότητα για το Επικρατείας της ΝΔ από τον στρατηγό Μ.Κωσταράκο – Δείτε το γράφει σε tweet

Ισχυρή υποψηφιότητα για μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και μετέπειτα για το αξίωμα τουλάχιστον του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας, είναι ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και επικεφαλής του “Ευρωστρατού” (σε επίπεδο επιτελικού σχεδιασμού γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχει), στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος.

Ο στρατηγός που έγινε σε ανώμαλες περιόδους Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (μετά τον αποκεφαλισμό των τεσσάρων Αρχηγών ως επίδοξων “πραξικοπηματιών” από τον Παπανδρέου και τον Μπεγλίτη στις 31 Οκτωβρίου 2011) δεν στάθηκε άσχημα ως επικεφαλής ΓΕΕΘΑ και επιβίωσε επί όλων των μετέπειτα κυβερνήσεων.

“Μελανό” σημάδι της θητείας του το “προσκύνημα” στους τάφους των Γερμανών κατακτητών που είχαν σκοτωθεί στην Ελλάδα στον Β’ΠΠ, αλλά αυτά ποιος τα θυμάται.

Εξακολουθεί και έχει καλές σχέσεις και με τον αμερικανικο παράγοντα, πάντως, εκτός από το Βερολίνο.

Δείτε το tweet που έκανε (πρωτοπόρος στα tweet) για την δημοσκόπηση που φέρνει στην πρώτη θέση αξιοπιστίας τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.