ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Τσάβες του Αστέρα «έπαιξε μπουνιές» στον πάγκο της νέας του ομάδας (βίντεο)

Ο Τσάβες του Αστέρα «έπαιξε μπουνιές» στον πάγκο της νέας του ομάδας (βίντεο)

Ο Κριστιάν Τσάβες δεν κατάφερε να “στεριώσει” στην Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης, και πήρε μετεγγραφή στη Βίλστερμαν της Βολιβίας, όπου και πάλι ζορίζεται,αφού αναγκάστηκε ακόμα και να παίξει… ξύλο, με ανθρώπους της ομάδας στον πάγκο.

Απίστευτες εικόνες στον πάγκο της της Βίλστερμαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σαν Χοσέ στη Βασιλεία, με τον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης και της Μπόκα Τζούνιορς, Κριστιάν Τσάβες να έρχεται στα χέρια με μέλος του τεχνικού τιμ, μετά την αλλαγή του στο ματς.

Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να γρονθοκοπήσουν ο ένας τον άλλον, πριν επέμβουν τελικά οι υπόλοιποι στον πάγκο για να τους χωρίσουν. Όλα ξεκίνησαν με την αλλαγή του Τσάβες, ο οποίος διαφώνησε και στη συνέχεια κάποια λόγια ανάμεσά τους, οδήγησαν σε σκηνές που έγιναν… viral σε όλο τον κόσμο.

Το «ξύλο» του Τσάβες στον πάγκο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.