ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλος νικητής του Ρολάν Γκαρός ο Ράφα Ναδάλ

Μεγάλος νικητής του Ρολάν Γκαρός ο Ράφα Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ, ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του απλού ανδρών του Roland Garros, με 3-0 σετ, επί του Στάνισλαβ Βαβρίνκα.

Ο Ισπανός πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του τον 10ο τίτλο του Roland Garros, όντας, ο μοναδικός που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο στην ιστορία του κορυφαίου grand slam.

Με τη νίκη αυτή ο 31χρονος Ναδάλ έφτασε τα 15 major τρόπαια στην καριέρα του κι έχει βάλει για τα καλά… πλώρη προκειμένου να επιστρέψει μέσα στο 2017 στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, όπου παραμένει ο Αντι Μάρεϊ.

Ο Ναδάλ χρειάστηκε περίπου 2 ώρες για να ξεπεράσει και το εμπόδιο του απογοητευτικού σήμερα, Βαβρίνκα, κι από αύριο επιστρέφει στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Παράλληλα είναι ο μοναδικός τενίστας στην Open Era που κατακτάει το ίδιο Grand Slam για 10η φορά και μόλις ο δεύτερος στην Ιστορία, αφού η Μάργκαρετ Κορτ κέρδισε 11 φορές το Australian Open.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.