ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι πιο «καυτές» παίκτριες γκολφ που θα μας κάνουν… λάτρεις του αθλήματος (φωτό)

Οι πιο «καυτές» παίκτριες γκολφ που θα μας κάνουν… λάτρεις του αθλήματος (φωτό)

Ξέρουμε πως αν ακούσεις την λέξη γκολφ, το μυαλό σου πάει σε συνταξιούχους και παππούδες που κουνιούνται με δυσκολία. Ή στον Tiger Woods. Όμως δεν υπάρχει μόνο αυτή η πλευρά του νομίσματος.

Πάρε για παράδειγμα τα παρακάτω κορίτσια των φωτογραφιών. Δείχνουν πως το γκολφ δεν χρειάζεται να είναι ένα αποξενωμένο και παρεξηγημένο άθλημα. Ασχολούνται με αυτό μερικά από τα πιο σέξι κορίτσια του πλανήτη.

Δεν ξέρουμε αν θα πέρναγες καλά σε ένα ματσάκι μαζί τους, αλλά σε ραντεβουδάκι δεν θα έλεγες σίγουρα όχι. Ακολουθούν οι 10 πιο σέξι γκολφέρς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Anna Riley

Jessica Korda

Belen Mozo

Cheyenne Woods

Kira Kazantsev

Melissa Jones

Holly Sonders

Claire Crenshaw

Danielle Kang

Paige Spiranac

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Ratpack.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.