ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Πρώην παίκτης ράγκμπι ολοκλήρωσε τη «μακρύτερη τρύπα» γκολφ στην ιστορία!

Βίντεο: Πρώην παίκτης ράγκμπι ολοκλήρωσε τη «μακρύτερη τρύπα» γκολφ στην ιστορία!

Ο Adam Rolston, ένας πρώην παίκτης ράγκμπι από τη Βόρεια Ιρλανδία, ολοκλήρωσε πρόσφατα τη «μακρύτερη τρύπα» γκολφ στην ιστορία, ένα κατόρθωμα που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει μια μπάλα του γκολφ για 20.093 φορές, σε απόσταση περίπου 2.000 χιλιομέτρων, στις αποικίες και τις οροσειρές της Μογγολίας .


Ο 28χρονος Rolston πήρε την ιδέα για αυτή τη μοναδική πρόκληση ενώ συζητούσε με τον πρώην συναθλητή του στο ράγκμπι, Ron Rutland, στην Κένυα. Ο Rutland είχε ολοκληρώσει μια επική περιπέτεια ποδηλασίας 26.000 χιλιομέτρων περνώντας από όλες τις χώρες της Αφρικής πριν φτάσει στη Νότια Αφρική για να δει την εθνική ομάδα ράγκμπι της χώρας τους να αγωνίζεται την Ιαπωνία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2015.

Τότε ο Adam άρχισε να σκέφτεται μια παρόμοια περιπέτεια για το γκολφ. Ξεκίνησε να μιλάει με τους φίλους του γι’ αυτό, αλλά όλοι είπαν ότι δεν θα μπορούσε να γίνει, πράγμα που τον έκανε να θέλει να το δοκιμάσει ακόμα περισσότερο.

Η ιδέα ήταν να αποχωρήσει από το δυτικότερο σημείο της Μογγολίας και να συνεχίσει να χτυπάει μια μπάλα του γκολφ έως ότου φτάσει στο μοναδικό γήπεδο γκολφ στην ασιατική χώρα, στο Ulaanbataar. Επέλεξε, μάλιστα, τη Μογγολία επειδή έχει τις μεγαλύτερες πλαγιές στον κόσμο, χαμηλή πληθυσμιακή πυκνότητα και πολύ λίγα τεχνητά εμπόδια.

Υπολόγισε ότι θα έπρεπε να χτυπήσει την μπάλα περίπου 14.000 φορές για να φτάσει στον προορισμό του. Έτσι ξεκίνησε μαζί με τον Ron στις 28 Ιουνίου. Ο Adam είχε μια πολύ συγκεκριμένη διαδρομή προγραμματισμένη εκ των προτέρων και περίμενε ότι ο καιρός θα ήταν καλός και η διαδρομή τους εύκολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.