ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουέμπερ και Σαράποβα μέσα στην ταχύτατη Porsche 911 GT2 RS! (βίντεο)

Ουέμπερ και Σαράποβα μέσα στην ταχύτατη Porsche 911 GT2 RS! (βίντεο)

Πίσω από το τιμόνι της ταχύτατης Porsche 911 GT2 RS βρέθηκαν ο Αυστραλός πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1, Μαρκ Ουέμπερ και η δίασημη Ρωσίδα τενίστρια και καλλονή, Μαρία Σαράποβα. Η Porsche 911 GT2 RS κυκλοφόρησε στα μέσα του περασμένου έτους και είναι το πιο ισχυρό οδηγικό αυτοκίνητο. Αυτή τη στιγμή κατέχει το ρεκόρ στο Nurburgring Nordschleife για αυτοκίνητο παραγωγής με χρόνο 6:47.

Ο έμπειρος οδηγός αγώνων και η τενίστρια, δύο πρεσβευτές της Porsche, συναντήθηκαν στην πίστα εξέλιξης της γερμανικής μάρκας για να οδηγήσουν την ολοκαίνουρια Porsche 911 GT2 RS.

Η 911 GT2 RS διαθέτει έναν 3,8lt twin-turbo κινητήρα που παράγει 690 ίππους. Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα κιβώτιο PDK με διπλό συμπλέκτη επτά ταχυτήτων, το οποίο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να φτάσει στα 100 km/h σε 2 δευτερόλεπτα.

Ένας πρώην οδηγός της Formula 1 κι ένα αυτοκίνητο όπως αυτή η Porsche είναι ένα συνδυασμός για να κάνουν βόλτα και να προσφέρουν σε όποιον βρίσκεται συνοδηγός μία αξέχαστη εμπειρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=NJnTdP1hagQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.