ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βασιλιάς» για 11η φορά στο χώμα ο Ναδάλ – Κέρδισε εύκολα τον Τιμ και έφτασε τα 17 Γκραν Σλαμ!

«Βασιλιάς» για 11η φορά στο χώμα ο Ναδάλ – Κέρδισε εύκολα τον Τιμ και έφτασε τα 17 Γκραν Σλαμ!

Σε τρομερή κατάσταση ο Ράφαελ Ναδάλ, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και στον τελικό του Roland Garros, όπου και «συνέτριψε» με 3-0 σετ, τον Ντομινίκ Τιμ, μέσα σε 2 ώρες 42 λεπτά.

Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στον θρύλο του, κατακτώντας με χαρακτηριστική άνεση τον 11ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν. Ο Ισπανός τενίστας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αυστριακό αντίπαλό του στον τελικό και τον νίκησε εύκολα 6-4, 6-3, 6-2 και 2 ώρες και 42 λεπτά, και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου, έχοντας χάσει μόλις ένα σετ σε όλο το τουρνουά.

Στο πρώτο σετ έγινε «μάχη», με τους δύο αντιπάλους να κάνουν διαδοχικά από ένα break στο ξεκίνημα και στη συνέχεια να κρατούν το σερβίς τους ως το 5-4, όταν ο Ναδάλ «έσπασε» το σερβίς του Τιμ και πήρε το σετ. Από κει και πέρα, το μοναδικό σημείο που ανησύχησε ο Ισπανός ήταν στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, όταν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι και χρειάστηκε τη φροντίδα του φυσιοθεραπευτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 32χρονος κυριάρχησε και έφτασε άνετα στο τρόπαιο για 11η φορά (σε 14 συμμετοχές στο γαλλικό όπεν, στη μία εκ των οποίων αποχώρησε λόγω τραυματισμού) και συνολικά στο 17ο τίτλο του σε τουρνουά γκραν σλαμ, τρεις λιγότερους από τον ρέκορντμαν Ρότζερ Φέντερερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.