ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στον τελικό του τριπλούν ο Τσιάμης

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στον τελικό του τριπλούν ο Τσιάμης

Ο Δημήτρης Τσιάμης προκρίθηκε με 16,69 μ. (είχε ακόμη 16,17 μ. και 16,39 μ.) στον τελικό του τριπλούν ανδρών κατά την 4η ημέρα των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου.

Ο 36χρονος άλτης, που συνεχίζει να εκπλήσσει, κατετάγη δεύτερος στο β’ γκρουπ και προκρίθηκε με την 4η καλύτερη επίδοση των προκριματικών στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή στις 20:55, σημειώνοντας την καλύτερη φετινή του επίδοση.

Με την κορυφαία επίδοση των προκριματικών προκρίθηκε στον τελικό ο Αλέξις Κοπέλο (Αζερμπαϊτζάν) με 16,82 μ.


Οι 12 του τελικού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημήτρης Τσιάμης (Ελλάδα)
Αλέξις Κοπέλο (Αζερμπαϊτζάν)
Πάμπλο Τορίγος (Ισπανία)
Ζαν Μαρκ Ποντβιάν (Γαλλία)
Καν Οζουπέκ (Τουρκία)
Νέλσον Εβόρα (Πορτογαλία)
Μάρκος Ρουίθ (Ισπανία)
Νάθαν Ντάγκλας (Βρετανία)
Ναζίμ Μπαμπάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)
Σίμο Λιπσάνεν (Φινλανδία)
Χάρολντ Κορέα (Γαλλία)
Τόμας Βεζέλκα (Σλοβακία)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.