ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζεπ Μπλάτερ: Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο με το κεφάλι χαμηλά…

Ζεπ Μπλάτερ: Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο με το κεφάλι χαμηλά…

Αν και ο ίδιος είχε επισημάνει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου ν’ ανατρέψει την απόφαση περί οκταετούς αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο, εν τούτοις, παρουσιάζεται συμβιβασμένος με την ιδέα της οριστικής αποχώρησής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα όσα είπε στη «Wall Street Journal» αποτελεί παρελθόν για τον αθλητισμό. «Ολοκλήρωσα τη θητεία μου στο ποδόσφαιρο» ανέφερε και εξήγησε: «Έχασα την πίστη μου στον οργανισμό στις 27 Μαΐου, μετά την επέμβαση των δυνάμεων τάξης των ΗΠΑ. Οι περισσότεροι από αυτούς τώρα είναι κατηγορούμενοι, όχι καταδικασμένοι, αλλά κατηγορούμενοι, ή στη φυλακή. Είναι η φιλοσοφία της Νότιας και της Βόρειας Αμερικής στον τρόπο οργάνωσης του ποδοσφαίρου, αλλά δεν είναι ενέργειες της FIFA. Είναι πράξεις των συνομοσπονδιών, στις οποίες δεν είχαμε κανέναν έλεγχο». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.