ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Λεντέσμα ξεκινάει από τον πάγκο της Τίγκρε

Ο Λεντέσμα ξεκινάει από τον πάγκο της Τίγκρε

Την προπονητική του καριέρα αρχίζει ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από τα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής. Ο 38χρονος Αργεντινός παλαίμαχος μέσος, που είχε αγωνιστεί από το 2007 μέχρι το 2010 στον Ολυμπιακό, συμφώνησε ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τίγκρε στη χώρα του, που θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της νέας καριέρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο «λύκος», όπως είναι το παρατσούκλι του, θα πάρει τη θέση τον Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι, ο οποίος παραιτήθηκε έχοντας μόλις οκτώ βαθμούς στα πρώτα δώδεκα ματς του πρωταθλήματος. Η Τίγκρε είναι ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Βιτόρια, μια περιφερειακή πόλη του Μπουένος Άιρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.