ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O Ραούλ επιστρέφει στη Ρεαλ Μαδρίτης – Αναλαμβάνει χρέη προπονητή

O Ραούλ επιστρέφει στη Ρεαλ Μαδρίτης – Αναλαμβάνει χρέη προπονητή

Ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο θρυλικός πρώην αρχηγός των «μερένγχες», καθώς πήρε δίπλωμα προπονητικής και θα αναλάβει τη δεύτερη ομάδα των νέων στις ακαδημίες του συλλόγου.

Σύμφωνα με τη μαδριλένικη εφημερίδα Marca, ο Ραούλ παρακολουθεί το πρόγραμμα της ισπανικής Ομοσπονδίας για τους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει για τουλάχιστον 10 χρόνια ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο και μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να έχει το δίπλωμα προπονητή στα χέρια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ισπανός πρώην επιθετικός της βασίλισσας έχει δεχτεί πρόταση από τη διοίκηση των Μαδριλένων και θα αναλάβει τη δεύτερη ομάδα των νέων στις ακαδημίες της Ρεάλ. Παράλληλα με τον Ραούλ στη Μαδρίτη θα επιστρέψει και ο Γκούτι για να αναλάβει την Καστίγια της Ρεάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.