ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: «Ο Κοντονής μπέρδεψε τον Αλαφούζο με τον φίλο του τον Μαρινάκη που του ζήτησε να κλείσει την θύρα 13»

Παναθηναϊκός: «Ο Κοντονής μπέρδεψε τον Αλαφούζο με τον φίλο του τον Μαρινάκη που του ζήτησε να κλείσει την θύρα 13»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παναθηναϊκός μετά τη συνέντευξη του Σταύρου Κοντονή στην οποία ανέφερε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος του είχε ζητήσει να κλείσει η θύρα 13. 

Στην πρώτη τους αντίδραση οι «πράσινοι» αναφέρουν ότι ο Σταύρος Κοντονής τελεί υπό σύγχυση και ότι τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα έχει ζητήσει ο κ. Μαρινάκης και όχι ο Γιάννης Αλαφούζος. 

Αναλυτικά η θέση του Παναθηναϊκού: 

«Ο κ. Κοντονής φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση. Μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές. Προφανώς τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα έχει ζητήσει ο κ. Μαρινάκης. Άλλωστε, ο Υφυπουργός τον αποκαλεί φίλο του, πρόεδρο του Ολυμπιακού και συνομιλεί τακτικά μαζί του. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουδείς ξεχνά, άλλωστε, ότι ο κ. Κοντονής είχε επιτεθεί με ανακοίνωσή του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν αυτή εξέδωσε απόφαση επιβολής προστίμου στον κ. Μαρινάκη για παραβίαση των περιοριστικών όρων λόγω του κατηγορητηρίου για την εγκληματική οργάνωση».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.