ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Ιρανός μεσοεπιθετικός Α. Ντεζάγκα

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Ιρανός μεσοεπιθετικός Α. Ντεζάγκα

Ο γνωστός ατζέντης Ρέζα Φαζέλι, πρότεινε στον Ολυμπιακό τον Ιρανό μεσοεπιθετικό Ασκάν Ντεζάγκα, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά ελληνικούς συλλόγους.

Ο 31χρονος διεθνής με την εθνική ομάδα του Ιράν και κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου είναι ποδοσφαιριστής που δεν έχει ιδιαίτερο αριθμό αγώνων στα πόδια του το τελευταίο διάστημα. Ο Ντεζάγκα αποτελεί πρόταση του Ρέζα Φαζέλι, που ως γνωστόν έχει και τους Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μασούντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ασκάν Ντεζάγκα έχει θητεία σε Χέρτα, Βόλφσμπουργκ και Φούλαμ. Τελευταίος χρονικά σταθμός της καριέρας του ήταν η Βόλφσμπουργκ μετά την Αλ Αραμπί, απ’ όπου είχε αποχωρήσει. Είναι παίκτης με 42 ματς και 7 γκολ στην Εθνική του Ιράν. Στην ομάδα της Βόλφσμπουργκ είχε 160 αγώνες με 20 γκολ και 23 ασίστ. Ο Ντεζάγκα έχει συνδεθεί ξανά με.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.