ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι θα δείτε στην TV σήμερα

Τι θα δείτε στην TV σήμερα

Η Ευρωλίγκα κάθε Πέμπτη έχει την τιμητική της και σήμερα τα φλας θα πέσουν πάνω στο ΟΑΚΑ, αφού ο ΠΑΟ θα επιδιώξει να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του στο TOP 16 της Ευρωλίγκα.

Στους δεύτερους αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας παίζουν στις 15:00 Πανιώνιος – Εργοτέλης (1ο ματς 1-0), στις 17:15 ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής (1ο ματς 1-2) και στις 19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (1ο ματς 2-1).

Στις 21:15 παίζουν Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας στην 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague (1ος όμιλος).

Στην 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague παίζουν στις 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπαρτσελόνα (2ος όμιλος), στις 21:00 Φενέρμπαχτσε Ούλκερ – Λοκομοτίβ Κουμπάν (1ος όμιλος) και στις 21:45 Ουνικάχα Μάλαγα – Τσεντεβίτα (1ος όμιλος).

Στη 12η αγωνιστική της Volley League παίζουν στις 18:00 Παμβοχαϊκός – ΠΑΟΚ.

Στις 22:00 στην εκπομπή «Στο Φιλέ» (Novasports 1) πραγματοποιείται παρουσία του προέδρου της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρου η κλήρωση του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στην οποία μετέχουν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου και ο νικητής του αγώνα Ηρακλής – Παμβοχαϊκός.

Στην 4η αγωνιστική της Β’ φάση του Κυπέλλου Γυναικών στο βόλεϊ παίζουν στις 18:00 Βότσης – Ποσειδών Βέροιας.

Στις 16:45 παίζουν Ελλάδα – Ρωσία στην 3η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην υδατοσφαίριση Γυναικών, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας παίζουν στις 21:00 Γρανάδα – Βαλένθια (1ο ματς 0-4) και στις 21:30 Ατλέτικο Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο (1ο ματς 1-1).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.