Γ.Αντετοκούνμπο: «Θέλω να κερδίσω ξανά την Αμερική, όπως έκαναν τα παιδιά»

Γ.Αντετοκούνμπο: «Θέλω να κερδίσω ξανά την Αμερική, όπως έκαναν τα παιδιά»

Το όραμα που θέλουν να περάσουν μέσω του «Αntetokounbros» τόνισαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπος στη συνέντευξη Τύπου πριν την εκδήλωση στην Αθήνα.

«Θέλουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Μας ρωτάνε γιατί είμαστε πάντα μαζί. Έτσι μεγαλώσαμε. Σήμερα είναι εδώ και ο Κώστας και θέλουμε να το δείξουμε και στον κόσμο. Το event το ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια και όσο περνούσε ο καιρός το κάναμε και πιο επίσημο ώστε να γίνει σε μεγαλύτερο βαθμό. Προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα ότι είμαστε όλοι αδέλφια και όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιάννης, ενώ στη συνέχεια ο Θανάσης τόνισε:

«Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο για να μοιραστούμε το όραμα ότι είμαστε όλοι αδέλφια. Όλοι είμαστε εδώ να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Ευχαριστώ τους πάντες, τους χορηγούς, το Eurohoops, τον Θοδωρή, τον Γιώργο Πάνου, τον Γιάννη, τον Κάιλ, τον Γιώργο το Δημήτρη… Όλους όσους μας έχουν βοηθήσει κι έχουν έρθει εδώ. Ελπίζω να απολαύσουν το σόου».

Για την ευθύνη που νιώθει, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε: «Υπάρχουν πολλά παιδιά που είναι πρότυπο. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμά μας αλλά είναι μεγάλη ευθύνη. Μέσα από τη δουλειά έχει γίνει αυτό. Είχα μάθει από μικρό παιδί να δουλεύω. Όλα αυτά είναι από δουλειά. Δεν είναι από χθες, αλλά εδώ και πολλά χρόνια, όταν ήμασταν μικροί. Μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Θα είναι γεμάτο το γήπεδο από παιδιά και οικογένειες και να έχουμε μια ωραία εικόνα και να μην έχουμε αυτό που βλέπουμε καθημερινά», ενώ ο Θανάσης συμπλήρωσε:

«Συμφωνώ με τον Γιάννη. Θέλουμε να δείξουμε στο εξωτερικό ότι περνάμε καλά. Θα δουν ένα event που θα δουν ότι περνάμε καλά. Θυμάμαι ότι όταν ήμασταν μικροί λέγαμε Διαμαντίδης, Θοδωρής, μετά Ντουράντ, ΛεΜπρον. Έτσι μεγαλώσαμε».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε ξανά τον λόγο και τόνισε την επιθυμία του να πανηγυρίσει με την Εθνική μια νίκη επί των ΗΠΑ. «Μικρός δεν ήξερα τι θα κάνω, αλλά ήξερα τι θέλω να κάνω. Εγώ όμως είχα πει ότι θέλω να κερδίσω ξανά την Αμερική με τα αδέλφια μου, όπως έκαναν τα παιδιά που έχουμε εδώ, που είναι οι τελευταίοι που τους έχουν νικήσει».

Ο Θανάσης, από την άλλη, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να έρθουν σταρ του ΝΒΑ τα επόμενα χρόνια: «Πέρυσι φέραμε τον Πορζίνγκις που τον ξέρει όλη η υφήλιος. Δεν θα τους φέρουμε εμείς, αλλά θα έρθουν γιατί θα περάσουν καλά. Θα είναι τρομερό πιστεύω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.