ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Euroleague: Νέα «συντριβή» για τον Ολυμπιακό – Βαριά ήττα με 82-54 από τη Χίμκι στη Ρωσία

Euroleague: Νέα «συντριβή» για τον Ολυμπιακό – Βαριά ήττα με 82-54 από τη Χίμκι στη Ρωσία

Για δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση στην Euroleague, ο Ολυμπιακός γνώρισε τη «συντριβή», καθώς ηττήθηκε στη Ρωσία από τη Χίμκι (11-8) του Γιώργου Μπαρτζώκα με 82-54.

Η Χίμκι επικράτησε άνετα παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ απέναντι σε μία ομάδα η οποία έκανε τα πάντα λάθος και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κάλυψε μάλιστα και τη διαφορά με την οποία είχε ηττηθεί στο ΣΕΦ (17π.) στην ακραία περίπτωση ισοβαθμίας. Οι «ερυθρόλευκοι» για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα γνώρισαν συντριπτική ήττα και σίγουρα η εικόνα τους προβληματίζει.

Στην πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι μπήκαν με απίστευτο ενθουσιασμό και σε συνάρτηση με το εξαιρετικό μπάσκετ που έπαιξαν επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους. Με 6/8 τρίποντα στην πρώτη περίοδο και 18-0 σερί, το σκορ έγινε 28-10 (9′).

Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε στο παρκέ. Η άμυνα του ήταν απαράδεκτη, η επίθεσή του ήταν απαράδεκτη, η συγκέντρωσή του ήταν μηδενική και η Χίμκι παίζοντας σύγχρονο μπάσκετ έφτασε στο double score (40-20, 15′). Οι γηπεδούχοι παρά τη χαλάρωσή τους όχι μόνο δεν είδαν τη διαφορά να πέφτει, αλλά να αυξάνεται (47-22, 19′).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντέδρασαν ούτε καν στην τελευταία περίοδο με αποτέλεσμα η Χίμκι να φτάσει και στο +32 (72-40, 33′). Στη συνέχεια η αναμέτρηση απέκτησε τυπική διαδικασία αφού ούτε να σώσουν τη διαφορά του πρώτου ματς δε μπορούσαν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.