ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άνετα στο 1-0 ο Παναθηναϊκός – Επικράτησε με 92-79 του ΠΑΟΚ

Άνετα στο 1-0 ο Παναθηναϊκός – Επικράτησε με 92-79 του ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο πρώτο ματς των ημιτελικών απέναντι στον ΠΑΟΚ και έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με 92-79, κάνοντας το 1-0 στη σειρά. Εξαιρετικός ο Καλάθης, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο triple double.

Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε να ανοίξει το σκορ και ούτε να φορτσάρει ιδιαίτερα στον πρώτο ημιτελικό της σειράς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να έστειλε την διαφορά και στους 24 πόντους, αλλά στην τελευταία περίοδο έριξε ταχύτητα, τράβηξε… χειρόφρενο και έκανε απλά και… επαγγελματικά το 1-0 στη σειρά.

Ουσιαστικά ήταν ένα ματς που δεν πρόκειται να διεκδικήσει δάφνες θεάματος. Απλά ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε ένα επτάλεπτο καλού μπάσκετ προκειμένου να πάρει διαφορά 20 πόντων και στη συνέχεια να κάνει συντήρηση ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων με την αξιόμαχη -η αλήθεια είναι- ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νικ Καλάθης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με 17 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αν και δεν αγωνίστηκε καθόλου στην τελευταία περίοδο. Αν και εφόσον είχε παίξει στο 4ο δεκάλεπτο, δεν αποκλείεται να έφτανε και στο triple double από τη στιγμή που ήθελε μόλις τέσσερις τελικές πάσες για να το πετύχει και να γίνει ο πρώτος παίκτης στην Basket League που θα τα κατάφερνε ύστερα από τη σεζόν 2001-02 και τον Τόρεϊ Μπραγκς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.