ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ. Μπράιαντ για τον καβγά με τον Σακίλ: «Ήταν τεράστιος, δεν μπορούσα να τον φτάσω»! (βίντεο)

Κ. Μπράιαντ για τον καβγά με τον Σακίλ: «Ήταν τεράστιος, δεν μπορούσα να τον φτάσω»! (βίντεο)

Ο πρόσφατα βραβευμένος με βραβείο Όσκαρ, Κόμπι Μπράιαντ, βρέθηκε σε διάσημο talk show της Αμερικής και θυμήθηκε μεταξύ άλλων την πρώτη φορά που τσαώθηκε με τον Σακίλ Ο’Νιλ.

«Ο Σακίλ έριξε την πρώτη μπουνιά. Δεν το άφησα έτσι και αντέδρασα, ακόμα και αν τις έτρωγα, έπρεπε να ξέρει ότι δεν έκανα πίσω. Όμως, δεν τον έφτανα, ήταν τεράστιος! Το χέρι του ήταν πελώριο, ήμουν ο πιο τρελός 19χρονος, που πήγα να τα βάλω μαζί του» !.

Η διαμάχη τους είχε γίνει σε έναν αγώνα κατά την διάρκεια του lock out της σεζόν 1998/99. Ο πέντε φορές πρωταθλητής με τους Λέικερς είχε την απάντηση προς τον Ο’Νιλ, μέσα στο παρκέ: «Ήμουν τσαντισμένος, σκόραρα όλους τους πόντους μετά το συμβάν και κέρδισε η ομάδα μου. Και φυσικά το έκανα επιδεικτικά, για να το ξέρει και ο ίδιος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.