ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Σαββίδης… «ραίνει» με λουλούδια την Πάολα και βάζει φωτιά στην πίστα (βιντεο)

Ο Σαββίδης… «ραίνει» με λουλούδια την Πάολα και βάζει φωτιά στην πίστα (βιντεο)

Σε τρελά κέφια ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έριχνε ασταμάτητα λουλούδια στην Πάολα.

Αφού τα… έχωσε στον απολογισμό της χρονιάς, αφού ανανέωσε το συμβόλαιο του Μαλεζά και αφού έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι παίκτες λουλουδοπόλεμο, ήταν η σειρά του να χαρεί πάνω στην πίστα.

Ο Ιβάν Σαββίδης έκατσε στο σκαμπό δίπλα στην Πάολα και τη στιγμή που του τραγουδούσε η γνωστή καλλιτέχνιδα, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την έραινε ασταμάτητα με λουλούδια.

H Πάολα, δηλωμένη οπαδός του ΠΑΟΚ, έβαλε… φωτιά στην πίστα κάνοντας εξέδρα με τους φίλους της αγαπημένης της ομάδας.

Η τραγουδίστρια υποδέχθηκε τους παίκτες φορώντας μια φανέλα του ΠΑΟΚ και έδωσε το στίγμα ψάχνοντας αρχικά ανάμεσα τους θαμώνες τον Πάμπλο Γκαρσία και στη συνέχεια τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας.

https://www.instagram.com/p/BivERyGAqak/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BivLhMXA_mU/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

gazzetta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.