ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέλος της καριέρας του Δ. Σκουτέρη ως αθλητικού δικαστή μετά την αθώωση του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό Γκαρθία

Τέλος της καριέρας του Δ. Σκουτέρη ως αθλητικού δικαστή μετά την αθώωση του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό Γκαρθία

Η πειθαρχική έρευνα του Αρείου Πάγου για τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ Δημήτρη Σκουτέρη, έφερε και το τέλος της καριέρας του ως αθλητικού δικαστή.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της Επιτροπής ο κ. Σκουτέρης δεν μετείχε και αποχωρεί πρόωρα, καθώς η θητεία του έληγε τον Αύγουστο.

Η Αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη συνέστησε στον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων να πάψει να μετέχει στα αθλητικά δικαστήρια έως ότου ολοκληρωθεί ο πειθαρχικός έλεγχος περί προσβολής του κύρους της Δικαιοσύνης.

Για το θέμα ήδη έχουν καταθέσει δύο μάρτυρες υπό την εποπτεία της Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων και αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρυσούλας Παρασκευά.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής προχώρησε σε προσφυγή κατά απόφασης που είχε απαλλάξει τον κ. Σκουτέρη από άλλο πειθαρχικό αδίκημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ.Σκουτέρης με απόφαση του μετά τα μεσάνυχτα, είχε αθωώσει τον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία πριν ξεκινήσει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Και αυτό είχε γίνει λίγες ώρες πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να επιστραφούν βαθμοί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να ανοίξουν οι θύρες παρά την τιμωρία έδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.