ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ.Λεμονής: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

Τ.Λεμονής: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

Τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, παραδέχθηκε μετά το ματς με τον Ατρόμητο και την ήττα μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Τάκης Λεμονής, ωστόσο δεν πιστεύει ότι η κατάσταση αυτή είναι μη αναστρέψιμη.

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο ποιο κατά τη γνώμη του είναι το βασικό πρόβλημα. «Νομίζω στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι η δημιουργία φάσεων. Ένα σημαντικό πρόβλημα για την πλειονότητα των αγώνων. Ένα άλλο θέμα είναι πως είχαμε αρκετές φάσεις στην εστία μας. Δεχθήκαμε αρκετές επιθέσεις. Το σημαντικότερο είναι η δημιουργία φάσεων», είπε και αμέσως μετά αναφέρθηκε στον ψυχολογικό τομέα, λέγοντας:

«Συνήθως η καλή ψυχολογία έρχεται με καλά αποτελέσματα. Με νίκες. Εδώ πρέπει να αξιολογήσουμε πολλές παραμέτρους. Ξέρετε την ιδιαιτερότητα της ομάδας και την παρακολουθείτε. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει. Είχαμε και το πρόβλημα με τον Οφόε. Δουλέψαμε πολύ, αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Όταν έχεις να κάνεις με την Γιουβέντους και πρέπει να είσαι αμυντικά καλά, τότε είναι πιο εύκολο κομμάτι για τον προπονητή. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στον δημιουργικό τομέα και στις φάσεις. Όταν χάνεται το μυαλό, χάνονται και οι φάσεις και τα πάντα. Τα στόπερ της Γιουβέντους άλλαξαν περίπου 200 πάσες. Αυτό λέει πολλά. Εμείς είμαστε πολύ αδούλευτοι σε αυτό το κομμάτι»

Για το αν ευνοεί η διακοπή, απάντησε: «Νομίζω ότι ναι, η διακοπή είναι βάλσαμο. Όσοι μείνουμε στον Ρέντη, γιατί θα λείπουν οι διεθνείς. Είναι σημαντικό να δουλέψουμε, όχι μόνο φυσική κατάσταση, αλλά και σε άλλα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να αντιληφθούν οι παίκτες είναι πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Και για τις δυσκολίες που υπάρχουν πλέον: «Ναι, είναι η πιο δύσκολη κατάσταση, αλλά για όνομα του Θεού, δεν είναι μη αναστρέψιμη. Διαθέτουμε καλό ρόστερ. Ίσως σε κάποιες θέσεις να θέλαμε κάποια άλλα χαρακτηριστικά. Εάν συνειδητοποιήσουν οι παίκτες πως πρέπει να γίνουμε περισσότερο ομάδα, τότε έχουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να διορθώσουμε την κατάσταση. Αυτό είναι το μήνυμά μου στους παίκτες».

Και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι καλά ποια χρονιά είχαμε μείνει πίσω και μάλιστα τον Δεκέμβριο. Νομίζω με τον ΠΑΟΚ ήταν μία χρονιά. Φαντάζει δύσκολο αυτήν την στιγμή, αλλά με την διακοπή και την κατανόηση του παιχνιδιού μπορούμε».

Τέλος, στην ερώτηση αν παρέλαβε «καμένη γη», απάντησε: «Δεν μου αρέσει αυτό. Όχι, δεν θα ήθελα το πω αυτό και να δώσω τέτοια απάντηση. Θέλει χρόνο και δεδομένα που αφορούν είτε μετρήσεις, είτε φυσική κατάσταση. Θα σταθώ στο ότι φαίνεται να έχουμε θέματα μετά το 70′. Από την άλλη, η ομάδα ξεκίνησε πολύ νωρίς τη σεζόν. Μόνο πέρυσι είχε γίνει αυτό. Όλο αυτό είναι μία δύσκολη υπόθεση. Η ομάδα ξόδεψε πραγματικά πολλά λεφτά για παίκτες, αλλά ο στόχος ήταν οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι άκομψο να λέω λοιπόν για έναν άλλον άνθρωπο. Εγώ έχω συγκεκριμένα πράγματα και φιλοσοφία και θέλω να δουλέψω για την ομάδα και για την βελτίωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.