ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μίκης Θεοδωράκης: «Είμαι Ήρεμος και Έτοιμος – Για αυτό αποφάσισα να μιλήσω στο συλλαλητήριο»

Μίκης Θεοδωράκης: «Είμαι Ήρεμος και Έτοιμος – Για αυτό αποφάσισα να μιλήσω στο συλλαλητήριο»

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας απάντησε ο Μίκης Θεοδωράκης στις απειλές που δέχεται για να μην μιλήσει στο συλλαλητήριο. «Είμαι Ήρεμος και Έτοιμος», δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης μετά την επίθεση με μπογιές στο σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ερωτώμενος για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο, είπε: «Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».

Εντωμεταξύ, σε άρθρο του σε εφημερίδα και σε συνέντευξή του ο μουσικοσυνθέτης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να είναι ένας από τους κεντρικούς ομιλητές στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Όπως ανέφερε η εξήγησή του πάρθηκε καθώς «οι Σκοπιανοί και οι προστάτες τους ζητούν είναι η νομιμοποίηση της παραχάραξης της Ιστορίας που μπορεί να την προσφέρει μονάχα η αποδοχή του ονόματος από μέρους της Ελλάδας».

Ο Μίκης Θεοδωράκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των ΜΜΕ για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης κάνοντας λόγο για πρωτοφανή ομοφωνία εναντίον του συλλαλητηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ίδιοι κύκλοι που βάφτισαν ακροδεξιό το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη διαβάζω ότι μαζεύουν υπογραφές για να με εμποδίσουν να μιλήσω στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα βαφτίζοντας το κι αυτό ναζιστικό. (…) Για αυτό και αποφάσισα να πάω να μιλήσω, παραμερίζοντας τους κινδύνους για την υγεία μου όσο και – προπαντός- τα φαρμακερά βέλη όλων αυτών που οι περισσότεροι έχουν γίνει για διάφορους λόγους προπαγανδιστές των συμφερόντων αυτής της μεγάλης διεθνούς δύναμης που μας εξουσιάζει και φυσικά και της σημερινής κυβέρνησης που έφερε στο προσκήνιο το Σκοπιανό υπακούοντας τις εντολές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.