ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για την έξοδο στις αγορές

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για την έξοδο στις αγορές

“Στις αγορές βγήκαμε γιατί διαφορετικά θα πτωχεύαμε. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν καλά στην κυβέρνηση. Χρωστάμε του Σαμαρά το ομόλογο. Θα πτωχεύαμε, εάν μέχρι τη Δευτέρα δεν πληρώναμε το ομόλογο” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

Και συνεχίζει: “Εάν λοιπόν, δε βγαίναμε στις αγορές πώς θα πληρώναμε; Το ομόλογο είναι με αγγλικό δίκαιο, αυτό σημαίνει, ότι το κεφάλαιο και ο τόκος είναι κλειδωμένα, δεν μπορεί να χαριστεί ούτε ένα ευρώ. Υπάρχει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και οι δυο έχουν διαπράξει έγκλημα και για αυτό δε λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, υψηλά επιτόκια, αγγλικό δίκαιο και στοχευμένη επικοινωνιακή τακτική. Δανειστήκαμε με 4,6% επιτόκιο τη στιγμή που δανειζόμαστε από τον μηχανισμό με 1,2%. Εάν δε γίνουν μεταρρυθμίσεις, εάν δε γίνουν επενδύσεις, εάν δε σταθεί η οικονομία στα πόδια της, η χώρα προοπτική δεν έχει. Η κυβέρνηση αρέσκεται να λέει πάντα την μισή αλήθεια, που είναι χειρότερο και από το μεγαλύτερο ψέμα. Ας μην πανηγυρίζουν λοιπόν στο Μέγαρο Μαξίμου και ας μας πουν, πόσο θα κοστίσει στους Έλληνες φορολογουμένους, η απροετοίμαστη έξοδος της χώρας στις αγορές.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.