ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Μπαλάφας: «Τα παιδιά μας να γυρίσουν χωρίς ανταλλάγματα και συμψηφισμούς»

Γ. Μπαλάφας: «Τα παιδιά μας να γυρίσουν χωρίς ανταλλάγματα και συμψηφισμούς»

Σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Μετανάστευσης, Γιάννης Μπαλάφας, αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τις δηλώσεις Κατσίκη, τόνισε ότι «το κύριο είναι τα παιδιά μας να γυρίσουν, χωρίς ανταλλάγματα και συμψηφισμούς».

Σημείωσε ότι το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα, τήρηση των διεθνών συνθηκών και συμβάσεων και με ψυχραιμία.

Ο κ Μπαλάφας είπε ότι δεν μπορεί κανείς να είναι απόλυτα βέβαιος αν η αύξηση των προσφυγικών ροών σχετίζεται με τη διάσκεψη της Βάρνας ή αν είναι τυχαίο γεγονός λόγω καλύτερου καιρού.

Τόνισε ότι το προσφυγικό θα κρατήσει καιρό. «Αυτό το πρόβλημα θα το έχουμε συνεχώς μπροστά μας όσο οι πόλεμοι καλά κρατούν και υπάρχουν άνθρωποι διωγμένοι και κυνηγημένοι», ανέφερε.

«Κροκόδειλους να βάλεις στο Αιγαίο αυτοί οι άνθρωποι μετακινούνται για κάπου καλύτερα και αυτό το πληρώνει η Ελλάδα ως χώρα πρώτης εισόδου, μαζί με την Ιταλία» είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα τα ζητήματα πρέπει να τα βλέπουμε στο τεχνοοικονομικό πλαίσιο είπε και τόνισε ότι ακόμα και αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα των σχέσεων με τον «προβληματικό ανατολικό μας γείτονα» πρέπει το βλέπουμε μέσα στο πλαίσιο του να βγει η χώρα μας από την σκληρή επιτροπεία και να έχει σταθερότητα, κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.