ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Κύπρο ο Π.Καμμένος για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Στην Κύπρο ο Π.Καμμένος για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος,θα μεταβεί στην Κύπρο για να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις,για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής το 1974.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Καμμένος θα παραστεί στις 19 Ιουλίου σε τελετή αποκαλυπτηρίων Μνημείου Μάνας Αγνοουμένων, στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Στις 20 Ιουλίου το πρωί, ο υπουργός Έθνικής Άμυνας θα παρευρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο Μακεδονίτισσας και στην τελετή αποκαλυπτηρίων αεροσκάφους Noratlas, όμοιο με εκείνο που καταρρίφτηκε το 1974 από λάθος της κυπριακής αεράμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, θα παραστεί στο μνημόσυνο πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή στον Ιερό Παναγίας Φανερωμένης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.