ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δηλητήριο από Ρωσία: «Ο Τσίπρας είναι ένας άθεος που έχει επιτρέψει τους gay γάμους & καταργεί την προσευχή στα σχολεία»

Δηλητήριο από Ρωσία: «Ο Τσίπρας είναι ένας άθεος που έχει επιτρέψει τους gay γάμους & καταργεί την προσευχή στα σχολεία»

Με μια επίθεση από αυτές που δεν συνηθίζονται σε ξένους ηγέτες, η εμβληματική εφημερίδα της Ρωσίας, Pravda, αποδομεί πλήρως τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην αγγλόφωνη ηλεκτρονική έκδοση της Pravda, με άρθρο που τιτλοφορείται «προδοσία της Ορθοδοξίας και της Ρωσίας από την Ελλάδα».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στις απελάσεις Ρώσων διπλωματών και τις κατηγορίες της Αθήνας ότι «Οι Ρώσοι οργάνωναν τα συλλαλητήρια κατά των Σκοπίων στην Ελλάδα».

Η Pravda χαρακτηρίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «άθεο» και πλήρως ελεγχόμενο από τη Δύση.

Τον επικρίνει επίσης ως «αντιδημοκράτη» που δεν σέβεται τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ο οποίος αντιτίθεται στην ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» και την αναγνώριση της σκοπιανής γλώσσας ως «μακεδονικής» και του σκοπιανού πολυεθνικού συνονθυλεύματος ως «μακεδονικής εθνότητας».

«Ο Τσίπρας είναι ένας άθεος που έχει επιτρέψει το γάμο μεταξύ γκέι και έχει καταργήσει την υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία» αναφέρει η Pravda περιγράφοντας με απλά λόγια το έργο του Ελληνα πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αν το άρθρο είναι προεόρτια κυρώσεων αυτό θα φανεί σύντομα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.