ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ανθρώπινο λάθος τα πλάνα αρχείου από το σεισμό» που πρόβαλε ο ΣΚΑΪ

«Ανθρώπινο λάθος τα πλάνα αρχείου από το σεισμό» που πρόβαλε ο ΣΚΑΪ

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία διατυπώνει ότι «από ανθρώπινο λάθος προβλήθηκαν πλάνα αρχείου από τον πρόσφατο σεισμό της Λέσβου στο χθεσινό έκτακτο δελτίο ειδήσεων».

Όπως αναφέρει ο ραδιοτηλεοπτικός όμιλος, τα πλάνα αρχείου αποσύρθηκαν μόλις έγινε αντιληπτή η αστοχία, ωστόσο πιθανόν να δημιούργησαν σύγχυση σε μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΣΚΑΪ μετά τον χθεσινοβραδινό σεισμό στην Αττική ενεργοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να ενημερώσει υπεύθυνα τους τηλεθεατές και ακροατές του σταθμού.

Με συνεχή ενημέρωση στο ραδιόφωνο και το διαδίκτυο και έκτακτο δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση, μόλις είχε τα επίσημα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου πληροφόρησε τους τηλεθεατές με τη βοήθεια του προέδρου του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιου Λέκκα.

Κατά τη διάρκεια του έκτακτου δελτίου, από ανθρώπινο λάθος, προβλήθηκαν ημερήσια πλάνα αρχείου διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τον πρόσφατο σεισμό της Λέσβου, με εμφανή την ένδειξη πλάνα αρχείου, που ωστόσο πιθανόν να δημιούργησαν σύγχυση σε μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τα πλάνα αποσύρθηκαν άμεσα, μόλις έγινε αντιληπτή η αστοχία.

Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη του, αλλά και την καλόπιστη κριτική και συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστής σε όλα τα μεγάλα γεγονότα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.