ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με Ζ.-Κ. Γιούνκερ – Η Ελλάδα και η ΕΕ στο επίκεντρο

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με Ζ.-Κ. Γιούνκερ – Η Ελλάδα και η ΕΕ στο επίκεντρο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση άνω των 40 λεπτών όπου το μέλλον της Ευρώπης αλλά και η θέση της Ελλάδας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα ενώ και από τις δυο πλευρές συμφωνήθηκε να μην υπάρξουν διαρροές για το περιεχόμενο της, τακτική που ο κ.Μητσοτάκης έχει εφαρμόσει το τελευταίο διάστημα στο συναντήσεις που έχει με όλους τους Ευρωπαίους αξιωματούχους. Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Συζητήσαμε με τον Πρόεδρο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ το μέλλον της Ευρώπης και τη θέση της Ελλάδος σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση, που αλλάζει γρήγορα.

Οι επόμενοι 15 μήνες θα είναι καθοριστικοί για το μέλλον της Ευρώπης και η τολμηρή ατζέντα την οποία έχει τάξει ο Πρόεδρος Γιούνκερ θα δώσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ευκαιρία να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στον κόσμο.

Οι μεταρρυθμίσεις τις οποίες προτείνει η Νέα Δημοκρατία είναι απολύτως εναρμονισμένες στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και είναι απολύτως απαραίτητο η Ελλάδα, αυτούς τους 15 μήνες, να βρει τη θέση που της αξίζει στο τραπέζι των συζητήσεων για το μέλλον της Ευρώπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζητήματα που αφορούν την Κοινή Αγροτική Πολιτική, τη μεταναστευτική πολιτική, την πολιτική φύλαξης των συνόρων, είναι ζητήματα στα οποία η Ελλάδα έχει – και μπορεί – να συνεισφέρει θετικά στο διάλογο, που ανοίγει για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.